Afbouw van wanden

Wanden creëren nieuwe kantoren en kamers, delen grote ruimtes op in kleine of halen oude muren uit het zicht. Ze zorgen voor brandveiligheid, isolatie, geluidwerendheid en geven een ruimte een nieuwe uitstraling. Wij geven u graag advies over welk type wand het meest geschikt is voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Metal-Stud wanden

Dit flexibele wandsysteem voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen tegen zo laag mogelijke kosten. Het is geschikt voor renovatie of nieuwbouw van onder meer woningen, kantoren, scholen en AZC’s. Het bestaat uit een stalen frame dat wordt afgewerkt met gipsplaten. Als afwerklaag kan stucwerk, behang of schilderwerk worden toegepast. Het heeft meerdere voordelen, zoals de snelheid van bouwen, het lage gewicht waardoor gerenoveerd kan worden zonder versterking van de bestaande fundering en de uiteindelijke vlakheid van de scheidingswand.
Door de keuze in plaatdikte, isolatiedikte en profielbreedte kunnen de wanden exact worden aangepast aan uw eisen. Ook kunnen er makkelijke ronde vormen mee worden gemaakt.

Systeemwanden

Of het nu gaat om renovatie- of nieuwbouwprojecten, overal waar ruimtes moeten worden gecreëerd bieden systeemwanden in meerdere opzichten een prima oplossing. Ze zijn economisch, praktisch en esthetisch en hebben als groot voordeel dat ze demontabel zijn. Ook deze wanden zijn geheel naar uw wens te leveren en monteren. In combinatie met glaspanelen, deuren en kozijnen in de door u gewenste kleur zijn systeemwanden ideaal voor het (her)inrichten van bijvoorbeeld woon- of bedrijfsruimtes. De wanden worden gevuld met glas- of steenwolisolatie.
De Palm Bouwservice doet meer dan alleen het aanbrengen van voorzetwanden en metal stud scheidingswanden. Ons afbouwbedrijf verzorgt ook brandwerende panelen, akoestische wandbekleding, vloerelementen, gipsplafonds en andere plafondsystemen.

Adres

  • Hazenkoog 10a
    1822BS Alkmaar
    Noord-Holland
  • www.depalmbouwservice.nl

Contact opnemen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 072 531 66 51
  • Uitvoering werkzaamheden: +31 (0)6 144 310 59
  • Administratieve werkzaamheden: 06-158 58 324
Alle rechten voorbehouden © , De Palm Bouwservice - Bouwsupport B.V.
LinQxx verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud