Het plafond als blikvanger

Aan plafonds worden, terecht, hoge eisen gesteld. Een plafond moet mooi zijn, maar vooral ook geluidswerend, brandwerend, hygiƫnisch en vochtbestendig. En vanzelfsprekend moet het lang meegaan. U kunt daarom bij ons kiezen uit een breed assortiment plafondsystemen: van eenvoudig tot uitzonderlijk geavanceerd. De systemen zijn leverbaar in diverse materialen, kleuren en afmetingen en met verschillende ophangsystemen en randdetails.
Een plafond en zijn kleur bepaalt mede de sfeer van de ruimte. Het kan details van de architectuur benadrukken of camoufleren. Het is het aansluitpunt voor verlichting, ventilatie en rookdetectors en houdt leidingen en buizen uit het zicht.
Een goed plafond houdt bovendien geluid tegen en warmte binnen. Elke ruimte heeft zijn eigen eisen en budget. Wij geven u graag advies over welk product het beste daarbij past.
Kies bijvoorbeeld voor stalen systeemplafonds voor directiekamers en kantoorruimtes. Of zachtminerale plafondpanelen in een systeemplafond, die geluid en galm binnen de ruimte reduceren. Hardminerale plafondpanelen reduceren weer het geluid naar een aangrenzende ruimtes. Een houten systeemplafond geeft een warme en luxe uitstraling en is bovendien uiterst duurzaam. Alle panelen kunnen worden voorzien van een eigen print, wat van het plafond een ware blikvanger maakt.
De Palm Bouwservice doet meer dan alleen het aanbrengen van systeemplafonds, gipsplafonds en andere plafondsystemen. Ons afbouwbedrijf verzorgt ook metal stud voorzetwanden en metal-stud wanden, brandwerende panelen, akoestische wandbekleding en vloerelementen.

Afspraak maken

Maak daarom direct een afspraak of bel 072 531 66 51 voor een vrijblijvend gesprek.

Adres

  • Hazenkoog 10a
    1822BS Alkmaar
    Noord-Holland
  • www.depalmbouwservice.nl

Contact opnemen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 072 531 66 51
  • Uitvoering werkzaamheden: +31 (0)6 144 310 59
  • Administratieve werkzaamheden: 06-158 58 324
Alle rechten voorbehouden © , De Palm Bouwservice - Bouwsupport B.V.
LinQxx verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud